Logo

Foldedører

 

 

Foldevindusdør 1086 er en del av vårt Thermo 86-system og bygger på en sterk og stabil konstruksjon med 86 mm dype profiler. Disse er isolert med 42 mm glassfiberarmerte polyamidlister. Integrert hengsle og skjult beslag gir et stilrent design uten synlige skruer. Fals for glass og fyllinger 22-56 (64) mm.

 

Vår isolerte foldevindudør har en profildybde på 74 mm og er bygget opp med glassfiberarmerte polyamidlister på 30 mm. Konstruksjonen til den innvendige pakningen og isolatoren optimerer profilenes isolering.

Våre foldedører 2074 er basert på en stabil grunnkonstruksjon med mulighet for flere forskjellige funksjonstillegg. Profilene er 74 mm dype og er isolert med 30 mm glassfiberarmerte polyamidlister. Dørbladene er koblet sammen med innvendige og utvendige hengsler og henger i overkant i rullebeslag. Åpning skjer ved at dørbladene foldes sammen på innsiden eller utsiden til en ”pakke” mot karmsiden.

Våre foldedører 2050 er basert på en stabil grunnkonstruksjon med mulighet for flere forskjellige funksjonstillegg. Systemet er bygget opp på uisolerte aluminiumprofiler med en profildybde på 50 mm. Dørbladene er koblet sammen med innvendige og utvendige hengsler og henger i overkant i rullebeslag. Åpning skjer ved at dørbladene foldes sammen på innsiden eller utsiden til en ”pakke” mot karmsiden.