Logo

Skyvedører


Sapa Skyvedør ARTLINE har et elegant, minimalistisk og eksklusivt design. Skyvedøren er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler og er utformet for optimale glassflater og åpenhet arktitektonisk. Terskelen er senket ned i gulvet og karmen er bygget inn i inntilliggende vegger for å gi et rammefritt inntrykk.


Heve-/Skyvedør 2160 er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler med karmdybde 160 mm og dørbladdybde 70 mm. Isoleringen består av 40 mm brede glassfiberarmerte polyamidlister. Døren har heve-skyvebeslag for brukervennlig håndtering. Dørbladet skyves lett til siden i åpen posisjon og tetter rundt hele da dørbladet synker ned noen millimeter i stengt posisjon.

Sapa 2160 S er en høykvalitativ heve-/skyvedør som kombinerer lav profilhøyde med meget effektiv lufttetthet og utmerkede termiske egenskaper. Konstruksjonen av skyvedøren bygger på vår klassiske 2160 optimert for mellomstørrelser og med slankere profiler. Den er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler med karmdybde 160 mm og dørbladdybde 70 mm. Den utmerkete termiske ytelsen oppnås takket være 50 mm brede glassfiberarmerte polyamidlister i kombinasjon med 3-lags glass opp til 53 mm. Heve-/skyvedøren har beslag som gjør håndteringen lett og enkel. Når man vrir håndtaket 180 grader løftes dørbladet noen millimeter opp på robuste polyamidhjul for å kunne skyves til siden nesten uten å legge på kraft.

Skyvedør 2125 er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler med karmdybde 117 mm og dørbladsdybde 50 mm. Isoleringen er 24 mm brede glassfiberarmerte polyamidlister. Skyvedøren løper med doble boogiehjul på en rustfri skinne. Dørbladet er forskjøvet i forhold til det faste partiet.

Skyvedør 2115 egner seg til uterom hvor kravene ikke er like høye som til partier i yttervegg. Skyvedøren er bygget opp av isolerte aluminiumprofiler med karmdybde 78,7 mm (enfløyet, tosporet) og 141,8 mm (teleskop). Dybden på dørbladet er 32,8 mm alt. 36,8 mm. Isoleringen er 30 mm brede glassfiberarmerte polyamidlister. Dørbladene løper stille med rustfrie hjul på rustfri skinne.

Vår isolerte terrasseskyvedør har en profildybde på 74 mm og er bygget opp med glassfiberarmerte polyamidlister på 30 mm. Den innvendige pakningens og isolatorens konstruksjon optimerer isoleringen i profilene. I lukket posisjon ligger dørbladet i samme liv som det faste partiet.